Betoncoating

Betoncoating

Kent u dat, zo’n stoffige grijze cementvloer in uw garage of schuur? Ze zijn vaak moeilijk schoon te houden vanwege vloeistoffen (olie, vet, zeep) en vuil die in de vloer kunnen trekken.

Daar hebben wij een oplossing voor:  een betoncoating. Deze coating is ijzersterk, slijtvast, vloeistofdicht en onderhoudsvriendelijk, Daarnaast is de coating bestand tegen olie, benzine, vet en vele chemicalien. Bovendien blijven er geen rubbervlekken van autobanden achter zoals bij veel andere coatings wel het geval is. De coating is in verschillende kleuren leverbaar.

Deze hoogwaardige coating is toepasbaar voor garages, hobbyruimtes, winkelruimtes, keukens, kelders, showrooms, magazijnen, parkeergarages, industrie ect.

De samenstelling is op basis van oplosmiddelvrije, twee componenten epoxyhars. Deze zijn milieu vriendelijk en laten geen doordringende geur na.

Deze coating brengen wij aan met een airless spuitmachine of we brengen het aan met een roller. Dat lig aan de aantal vierkante meters en wat voor werk en hoeveel werk het is. Dit geldt voor een kleine particuliere of bedrijf.